FastTech - Vaper's one stop shop - great prices and free shipping
3FVape Atomizer
Up to 50% off for E-cig @GearBest, BOGO!
10% Off Sitewide, Use Code: DNA10
10% Off Sitewide, Use Code: DNA10
VapeBG

Ревю на Flash-e-Vapor V4.0 (clone by Shenray)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

LOKI

  • *****
  • 2005
Ревю на Flash-e-Vapor V4.0 (clone by Shenray)
« -: Март 03, 2018, 17:53 »


Въпросният изпарител го имам от една седмица и от тогава не е слизал от мода. (big_smile)
Слага в малкия си джоб всички МТЛ изпарители,които съм имал или имам(Тайфун 1,Гем,Байка 6,Кайфун Прайм(все клонки)).Не ме съдете,това е лично мнение!Някой ако ми беше казал,че мтл изпарител,с една намотка ,с 2.1мм. отвор на въздуха, ще ми стане основен,щях да се изсмея.

Тегло на изпарителя-98 грама(доста желязо)
Височина-8.5 см.(дългуч)
Диаметър-23мм. в основата

Комплекта включва:Хубава кутийка(отваря се на винт),резервни О рингове,винтчета,рестриктори за въздух(1,1.4,2.1мм.),метален+пластмасов танк,'медна монетка' и....Кърфица.Дриптипа от горната снимка,не е от комплекта.Снимка на дрип типа от комплекта:Побира 4.5мл.течност.Пълненето е подобно на тайфун 1,отвиваш с обърнат надолу изпарител танка и пълниш,без нужда от забърсване при стягане.Танка се разглабя при нужда от миене,като се използва 'медната монетка'.
Тук,за разлика от всички рта изпарители,които съм ползвал,памука не качва течността,не му се подава и отстрани.Подава му се отгоре,близо до намотката,посредством две тръбички от меш(ползвам меш #3,мисля се води 300),които си ги правите сами с нужния диаметър(зависи от намотката,гъстотата на течността,входящия въздух).Пускат се в дупките да опрат в памука и отгоре се режат на нула.Изпарителя може да протече,само при грешен сетъп!!!Иначе за течове,капки и конденз,просто забравете.
Танка с дупките за меш се вкарва в базата и се държи,благодарение на два О ринга,като има пъпка за фиксация на танка.Единствено тук нямаме резба и достъпа до намотката е мигновен.Ако съм изпафкал танка до дупка и съм пресушил памука,като напълня танка и го завия,дърпам нагоре изпарителя 1-2 мм.,да се извади от базата,броя 10-тина балончета(десетина секунди) и го връщам.Повдигайки го ,повдигаме и тръбичките меш от памука и течността навлиза свободно.
Въздуха влиза отстрани,като рестриктора за въздух се подава около 3мм. отвътре на камбаната,което го предпазва от протичане в легнало положение.
Ползвам го с 2.1 отвор на въздуха(другите не мисля и да ги пробвам).Сетъпа ми е паралелка от стомана 316(0.35мм.),3мм.диаметър,5 витки.Около 38W на ТК.Памука го деля на две,след като го вкарам в намотката(1/4 го полагам отзад,като го подрязвам,колкото да опре в дъното на базата,по-голямата част го завивам напред,да образува пеграда,която да спира въздуха).Вкуса е страхотен и парата е гъста.

Цена на клонката на Шинрей(изработката е без забележки) е около 17$-
Цена на оригинала е близо 150$-
« Последна редакция: Март 03, 2018, 18:47 от LOKI »

ko54

  • *****
  • 7522
  • Ждун
Re: Ревю на Flash-e-Vapor V4.0 (clone by Shenray)
« Отговор #1 -: Март 03, 2018, 18:19 »
Браво, камарад LOKI! 
Off-Topic: покажи
Като прочетох за рестриктори 1 мм и 1,4 мм - наострих уши, обаче като видях размерите - клепнаха. 
Ако не знаеш къде отиваш - ще стигнеш някъде другаде...

LOKI

  • *****
  • 2005
Re: Ревю на Flash-e-Vapor V4.0 (clone by Shenray)
« Отговор #2 -: Март 03, 2018, 19:16 »Скромна колекцийка на човек,за който размера не е от значение  ;)